Ohjaajat

Elintärkeä joukko Kisasiskojen toimintaa ovat olleet ohjaajat. Pääosin oman toimensa ohella innokkaat liikunnanharrastajat ovat iltaisin vetäneet ryhmiä talkoohengellä.
Seura on kouluttanut ohjaajia vuosittain Suomen Voimistelu ja Liikuntaseurat ry:n (SvoLi:n) järjestämillä kursseilla heidän apurahansa, kunnan avustuksen ja osin omien varojen turvin. Paljon innokkaita vetäjiä on löytynyt Kisasiskojen omista riveistä.
Pikkutytöistä on kasvanut nuoria neitejä, jotka ovat halunneet jatkaa harrastustaan ohjaamalla vuorostaan uusia lapsia, nuoria ja aikuisia. Koska nuoret siirtyvät kuitenkin varttuessaan opiskelemaan tai työelämään muille paikkakunnille, on ollut välttämätöntä kouluttaa koko ajan uusia ohjaajia työn jatkumisen turvaamiseksi.

Viime vuosina ovat Kisasiskot onnistuneet saamaan ja järjestämään omalle paikkakunnallekin huomattavia koulutustapahtumia, erilaisia aerobic- ja kuntoliikunta koulutustapahtumia, vatsatanssikursseja, cheerleaders- ja gladiaattorikoulutusta. Eräänä merkittävänä seikkana tähän on epäilemättä ollut Kisasiskojen arvostus ja hyvä maine pääkonttorilla Helsingissä eli SVoLi:ssa.

Omalla paikkakunnalla järjestettävät koulutustapahtumat houkuttelevat toivottavasti myös uusia ohjaajia seuran pariin. Runsaasti ohjaaja-apua seura on saanut myös vanhemmilta sekä paikkakunnalla toimineilta opettajilta.