Toiminta kehittyy

Kisasiskot on alusta asti toiminut vireästi.

Seuran alkuaikoina oli voimistelijat jaettu kahteen ryhmään, tytöt ja naiset. Paitsi voimistelussa ohjausta saatiin myös tanhussa. Myös pallopelit tulivat pian toimintaan mukaan, ensimmäisenä pesäpallo, jota harrastettiin vielä 60 -luvulla. Myöhemmin lentopallo vei muista palloilulajeista voiton. Kisasiskoilla on ollut useita lentopalloryhmiä minipalloilijoista kuntonaisiin. Parhaimmillaan pelasi edustusjoukkue 2 -sarjassa. Myös uinti, telinevoimistelu ja tennis ovat vuorollaan kuuluneet seuran toimintaan.

Kisasiskot on osannut muuttaa ja mukauttaa toimintaansa loistavasti ajan hengen mukaan. Se mikä ei enää ole tuntunut hyvältä on saanut jäädä pois ja uutta on otettu toimintaan maisteltavaksi.

80 -luvulla osa vanhasta toiminnasta jäi pois ja uusina lajeina tuli mukaan mm. satujumppa, äiti - lapsiliikunta, kuntojumppa, jazz-tanssi ja aerobic.

90 -luvulle tultaessa lajeja saatiin vielä lisää. Aerobic -huuma jatkui, comboa, lowta, haita, steppiä...jokaiselle jotakin. 1990 -luvun loppupuolella kylällä toimi kaksi aerobic-ryhmää, kuntojumpparyhmä, step, aikuinen-lapsiliikuntaryhmä, liikuntaleikkikoulu 3-4 sekä 5-6 vuotiaille, ala-asteikäisten ryhmät, poikien oma liikuntaryhmä (pallopelit) sekä yläastelaisten aerobic.

Aikuisille on tarjottu lisäksi hydrobiciä eli vesivoimistelua, vatsatanssia sekä kiintonainen -kursseja.

Aivan uutena otettiin mukaan koululaisten iltapäiväkerhotoiminta 1999 syksyllä.

1-3. luokkalaisille tarjotaan koulun jälkeen ohjattua ja valvottua liikuntapainotteista iltapäivähoitoa.

Vierivä kivi oli lähtenyt liikkeelle 1951 ja jatkoi kulkuaan edelleen. Kisasiskojen toiminnan piiriin oli tyttöjen ja naisten lisäksi päässeet pojat ja miehetkin, liikuntaleikkikouluun, pallopeleihin ja uskaliaimmat miehet jopa aerobiciin. Tasa-arvoa oli alettu toteuttaa muutenkin.

90 -luvulla Kisasiskojen toiminta laajeni myös sivukyliin. Kuntojumppaa tarjottiin naisille ja miehille sekä lapsille liikuntakerhoja.

Vuosituhannen vaihtuessa on viikko-ohjelma säilynyt suurinpiirtein samana. Tällä hetkellä seura tarjoaa jäsenilleen liikuntaa laidasta laitaan, viikko-ohjelmasta voi sekä aloittelija että lajin rankempikin harrastaja valita mieleisensä jumpan.