Talkoohenkeä

Vaikka Kisasiskoista tuli 50 vuotta sitten itsenäinen voimisteluseura, jatkui yhteistyö Lapin Veikkojen kanssa. Veikkojen monet rakennustyöt erilaisine talkoineen työllistivät ravintolajaostoa. Muonitusta riitti vuodesta toiseen alkuvuosikymmeninä.

Kisaravintolat, kioskitoiminta sekä kahvitarjoilut ovat kaikki Kisasiskojen nykypäivää. Kisasiskot ovat järjestäneet perinteisen äitienpäivän kävelytempauksen lisäksi muita tempauksia, UKK-instituutin kävelytestejä, luentoja, temppuratoja tenaville, kunnonkohennusviikkoja aikuisille, esiintymisiä, leipomista, paistamista, siivousta.

Lapin Veikkojen jälkeen on tullut lukuisia muita yhteistyökumppaneita, mm. Sodankylän kunta, Lions Club, Pizza Pirkko ja Sodankylän seurakunta.

Niinpä Kisasiskojen historiaa ja nykypäivää ovat ne sadat talkoolaiset, joita ilman ei myöskään seuran toiminta olisi onnistunut. Tämä talkoolaisten panos on aina ollut sitä taustalla tapahtuvaa liikuntaa tukevaa työtä eli varojen keräämistä leirejä, retkiä ja matkoja varten.